Eberron

Session 4

Narkoproblemer i Dura-kvarteret

Dagen startede ud med at Buck tog på Sivis’ Message station på gruppens vegne for at fortælle Molric at gruppen agter at komme skadedyrsproblemet til livs.. Og for at sende blomster til Roldra.

I forsøg på at komme til bunds mht. narkoproblemet i Dura, fandt gruppen dealeren Grom, som af Ylnia lokkedes på en lokal beværtning Vildsvinet,  hvor han blev afhørt og senere slået bevidstløs samt gemt i en af beværtningens sækkestole. Gruppen betalte ejeren 20 gp for ulejligheden.

Herefter lå heltene på lur nær en gyde bag en række forretninger, i håb om at tilbageholde personen, der overdrog stofferne til Grom. I forbindelse med dette mødte de to butiksejere. En Changeling skrædder, der tilsyneladende ikke har noget med organisationen at gøre, og en human madhandler ved navn Gordon. Buck charmede Gordon og blev herefter inviteret på middag. Middagen gik fint, på trods af at Buck gentagende gange fornærmer Gordons kone, og Buck samt venner blev inviteret til middag fredagen efter.

Gruppen fik fanget personen der placerede stofferne, og afhørte ham. Han blev lovet guld for at fortælle dem alt hvad han vidste, og så forlade byden, hvilket han gik med til.

Gruppen fandt indgangen til organisationens produktion: et laboratorium gemt under en beværtning i Dura-slummen kaldet ”Well’s hut”. Heltene overmandede en bartender samt to vagter, andt den skjulte nedgang der ledte til et underjordisk udgravning. Her bekæmpede de goblin guards, en påvirket kemiker, og til sidst bagmanden og hans håndlangere, i hans laboratorium.

På trods af at den endelige konfrontation startede med, at Waro crit’ede sig selv og Groin, fik gruppen elimineret oppositionen, og sessionen endte uden dødsfald.

Comments

GM_far

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.