Eberron

Sessio 6

Bag gravens porte

Gruppen besluttede sig for først at undersøge de nærliggende kruthnikstunneller. Dette resulterede i at de blev angrebet af to young kruthniks, som blev overvundet. Derefter fandt heltene forskelligt efterladt adventuring gear, bl.a. en magisk elven bow, der viste sig at være en wintermoon bow.

Gruppen opdagede at tunnellerne var forbundet i hvad der lader til at være et underjordisk netværk, der tilsyneladende gennembryder flere af gravkammerets rum. Gruppen forsøgte at følge en lang tunnel, kun for at opdage, at den var sammenstyrtet. Herefter droppede de sagen, vendte tilbage til gravkammerets indgang og åbnede døren med den fundne nøgle. 

Det første rum gruppen mødte, var et rum fyldt med 16 metalplader med indgraveret runer på. Efter en række forsøg på løse gåden, fik gruppen løsladt en imp, der efterfølgende forsøgte at løslade en række Magma elementals. Dette fik heltene hurtigt sat en stopper for vha. en glitterdust spell fra Buck, efterfulgt af et fast jerngreb fra Groain, og efter videre eksperimentering, opdagede de, at de modsatte dobbeltdøre ikke (længere?) var låst.

Næste rum, havde ligeledes runer, men kun fire af slagsen denne gang. Snart blev det åbenlyst, at dette var et trap-room, med hensigten enten at spyde gravkammerets indtrængere med spyd fra loftet, eller knuse dem, med en gigantisk roterende stenkugle under en række pitfalls i rummets gulv. Gruppen overkom udfordringen, deaktiveret dørenes låsemekanisme og kunne advancerer til endnu et rum.

I det næste rum, der var plaget af en fæl stank af forrådnelse, med et vandfald midt i rummet, omringet af fire displacer beast statuer (som gruppen senere fandt ud af, afgav en displacement aura), blev gruppen angrebet af en corpse hobogblin, to undead drakes og en række tomb motes. Gruppen sejrede, men mente at hvile var nødvendig, før de kunne fortsætte udforskningen.  

Comments

GM_far

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.