Eberron

Session 3

Familie arvestykket returneres

Gruppen fandt schemaet sammen med bl.a. et kort over Cyre hvorpå der er indtegnet 4 krydser (og ét af dem er der sat ring omkring).

Gruppen gik på kort opdagelse i de underjordiske ruiner, men indså hurtigt at der er tale om et stort gangsystem, og stoppede.

Ylnia forsøger at aktiverer schemaet, men det lader ikke til at virke, på trods af at det udviser en strong transmutation aura.

På vej mod skakten fra kloaken af, falder de i et baghold af endnu en Warforged. Gruppen besejrer warforged’en og hans humunoculus (mekanisk edderkop), men bed mærke i, at han omtalte person som ”The Lord”.

Efter at gruppen har afleveret schemaet til Lady Elaydren, forhandlet Ylnia gruppens dusør fra 800 til 1200 gp.

Elaydren lader ikke til at vide hverken hvad schemaet kan eller hvorfor en gruppe warforged skulle være interesseret i det (eller nogen anden for den sags skyld). Hun virker noget bekymret, men er dog yderst taknemmelig.

Gruppen har etableret en god forbindelse med Lady Elaydren, og hun nævnte muligheden for mere arbejde i fremtiden. Hvis gruppen var interesseret, skulle de med jævne mellemrum tjekke House Sivis message station.
RSTE QUEST GENNEMFØRT!

Samme dag forsøgte gruppen at afsætte deres nyerhvervet fund, og møder i denne forbindelse den selvhøjtidelige Anlow Fletcher, en våbensmed i adventure quaters.

Derefter mødte gruppen den utroligt smukke, veltalende, yndefulde, og ikke mindst flirtende thiefling Roldra Isirid i hendes magic item forretning ”The burning blade”. Buck inviterede hende ud gentagende gange, men forforgæves. Han er dog overbevist om, at hun er interesseret.

Dagen derpå gik Buck, Groain Varo og Ylnia hvert til sit i nogle timer. I denne tid lærte gruppen:

  • En af Groains gamle bekendte fra et tidligere arbejde, er død. Årsagen er sandsynligvis et nyt kopi-drug.
     
  • Scroll-case med kortet over Cyre indeholdte et hemmeligt rum med en magisk ring og et kort over kings Forest, hvor der var makeret ”Entrance here”. Ringen forsøgte at føre bæreren i en bestemt retning. Symbolet var fra en oldgammel gruppe af feys, der sikrede folk sikker rejse igennem skoven.
  • Der lader til at være en kruthikinfastion i ”tandhjulene” (the cogs).

 

 

Comments

GM_far

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.