1 - Varo Naïlo

Elven ranger/beastmaster

Description:

Varo_Nailo__Walter_.png
Varo Naïlo voksede op under the last war i Cyre. Som barn blev han alvorligt syg, og var tæt på at dø, og der gik mange måneder (måske år?) før han blev rask igen. Derfor har han lige siden haft en frygt for at sygdom, og tror konstant at han er ved at blive syg. I sine senere barndomsår, forsøgte hans familie at påtvinge ham rollen som magiker med fokus på bedragende magi som illusion og enchancement (Beguiler). Dette interesserede ikke Varo, der hellere ville mærke naturen og opleve verdenen, frem for at studere, bedrage og udenadslære besværgelser. Derudover så bryder han sig ikke om lærde og aristrokater

Han var naturligt nysgerrig og undersøgte alverdens steder nær sin by. Derfor valgte hans familie, der gerne ville have tættere bånd til phiarlan at han skulle være beguiler. Varo var mere interesseret i naturen og verden, end andres hemmeligheder, endvidere, brød han sig ikke om aristokrater og det formelle overklasses liv, hvilket mundede ud i voldsom modstrid fra hans side af.

Varo tilsluttede sig krigen som 40 årig, hvor han blev hvervet til den Cyrean hær. Som krigen udviklede sig, blev hans mange talenter taget i brug som spion (og kriger?) bag fjendens linjer, ofte på énmands-missioner, hvor han bl.a. skulle overleve på egen hånd i forskellige omgivelser og miljøer (her blev han god til at jage).

Efter Cyras fald drog han rundt i verden for at jage, gamble og drikke i mange forskellige kroer rundt i Khovaire, hvor hans seneste tilholdssted er Sharn. Han har ikke været her længe, og bryder sig egentligt ikke om det meget storbymæssige liv, der lider af forurening, indelukkethed og generelt manglende natur, men han har hørt at hans alsidige egenskaber (social snilde og steady aim) er penge værd, for de rette adelige her, og giver det (eventyrslivet) derfor et forsøg.

Varo har altid været en nysgerrig og undersøgende person.

Flaw: Hypokonder

Bio:

1 - Varo Naïlo

Eberron GM_far