Ylnia Snowdon (død)

Half-elf bard

Description:

Ylnia_Snowdon-white.png

Baggrund
Ylnia voksede op kun med sin far (human). Hendes barndom var hård og hun levede et relativt fattigt liv i en lille landsby, der var bosat af folk der førte fysisk arbejde som farmere og krigere. Ylnia har aldrig været stærk, men derimod altid haft en interesse for musik, som hun udviklede igennem hele sin ungdom. Da hun fik en passende alder, blev hun erhvervet til regiment, de sidste år af krigen, hvor hun virkede som bard. Hendres regiment var på frontlinjerne og har derfor set mange bekendte falde i krig, hvilket har medført kroniske mareridt (PTSD), som kun kan lindres af en nervedulmende te (uden sin te, kan hun ikke få rest), som hun senere er blevet afhængig af.

En dag under krigen døde hele Ylnias regiment, og hun flygtede derefter. Det sidste år af krigen flakkede hun fra kro til kro, hvor hun søgte arbejde som musiker. Dette var ikke en rar tid, til dels pga. Den konstante usikkerhed, men også pga. hendes afhængighed af et (dyrt) stof, der ikke altid var tilgængeligt.

En dag blev hun opdaget af den rige handelsfamilie ”Charcuteri De Gason”’s patriak, og blev herefter hyret som familiens faste musiker, hvor hun dannede et tæt venskab med familiens huskok Buck Bucy. Med hus og logi og en ganske fin løn (både fordi hun var utrolig dygtig, men også fordi hun havde lært en ”healing hymn”, som familiens medlemmer nød godt af), levede hun et udemærket liv, hvor der var råd til hendes medicin-te, og adgang til literatur og sproglære.

En aften blev familiens estate angrebet af en gruppe banditter, hvor hun nåede at flygte med Buck, som de eneste overlevende. De to rejste herefter sammen, og Ylnia stoler blindt på Buck. Hun har dog snart ikke mere te tilbage, og har i desperation tyet til snyd og bedrag i forsøget på at skaffe penge nok til hendes medicin.

Flaw: Kronisk mareridt & afhængighed
Ylnia lider af kroniske mareridt, og kan ikke opnå en good night rest uden at have drukket “Arthorvin” te (der gør hende groggy i dagens første timer) for at modvirke de onde drømme. Derudover, så er hun afhængig af denne te, hvilket giver abstinenser efter 24 timers periode uden indtagelse.

Bio:

Ylnia Snowdon (død)

Eberron GM_far