Buck Bucy (forladt gruppen)

Human Wizard/Gourmet-chef

Description:

Buck.png

Buck er mest entusiastisk, når samtalen drejer sig om mad, men som regel, virker han en smule distræt og træt. Han ser sig selv som en Kok, der har lært magi til husbehov og bruger sine talenter til at lave raffinerede husmandsretter.
Buck snakker aldrig om sin familie og skifter hurtigt emne, hvis det kommer op. Han deler generelt ikke sine følelser overfor nogen. Så vidt man ved, har Buck kun 2 personer, han har kært: Hans nu afdøde Master Allian Fimble og Ylnia. Han var fortrolig med begge og forholdsvis beskyttende overfor dem.

Baggrund
Opvokset i Ringbriar, levede Buck et fredeligt liv. Kort efter han fyldte 8 år, blev hans forældre kidnappet. Buck blev sendt til Galethspyre hvor han kom i lære som bager. Han så aldrig sine forældre igen. Som 16 årig sendte hans bagermester ham afsted til spisehuset Charcuterie de Gason i Zilspar , hvor han skulle oplæres som kok. Under disse forløb forsøgte Buck at kontakte sin familie i Ringbriar, men fik aldrig noget svar tilbage. Efter et par år uden svar, gav Buck op og brugte nu al sin tid på at fordybe sig i sin gastronomiske passion.

Efter 6 år på Charcuterie de Gason, blev Buck færdig som kokkeelev og rejste tilbage til hans fødeby Ringbriar, hvor han ville blive indlogeret hos Allian Fimble og arbejde som hans personlige Kok.
Fimble var Ringbriars tidligere borgmester igennem 16 år, men gik frivilligt af efter folkets ønsker. Hans offentlige pligter var gennem tiden blevet misbrugt og blandet sammen med hans politiske handler under The Last War. Fimble blev dog en rig handelsmand under The Last War og blev hurtigt gode venner med den nuværende borgmesteren i Ringbriar.

Buck lærte magi af Fimble, der selv var en kompetent magiker og sammen brugte de mange aftener. Buck lærte magi af Fimble og Fimble lærte om mad af Buck. Fimble insisterede på at Buck skulle passe sine arkane studier ved siden af hans kokkerier, da han mente ham ekseptionelt talentfuld.
Efter 5 år blev Fimble’s slot raided af goblinoids ledet af en fæl human wizard. De slog alle ihjel inkl Allian. Den eneste grund til at Buck overlevede, var at han var nede i forrådskammeret efter mere skinke til det igangværende selskab. De var hurtigt inde og ude, så han nåede ikke sin Master til hjælp. Intet var blevet stjålet så vidt Buck kunne se, men noget ved sceneriet virkede mystisk.
Buck pakkede sine ting og fyldte en trillebør med mad fra forrådskammeret og drog ind til torvet for at tage med en karavane til den nærmeste by. Han fandt også sin Masters spellbook og tog den med sig. Han var sammen med Ylnia, som også undslap overfaldet. Den første Karavane, han overtalte til at tage dem med, drog mod Sharn, the City of Towers.

Efter nogle ugers tid i byen, fandt de hurtigt ud af, at det var svært at finde nyt arbejde. Buck brugte dagene på at finde et finere sted til ham og Ylnia, mens Ylnia brugte dagstimerne på at spille hendes Healing Hymn på de finere beværtninger. Buck havde intet held med sig og besluttede sig for at åbne sin egen butik i Sharn og arbejde sig vej op. Han havde sat sig for, at når butikken kørte, ville han holde sit løfte til Fimble og endnu engang kaste sig over sine arkane studier. Det skete dog før, han havde regnet med, da de mødte Varos og Groain i Sharn.
Livet før
● Opvokset i Ringbriar, rejste væk efter hans forældre blev kidnappet.
● Uddannet bager og kok
● Ansat i 6 år hos Allian Fimble, som kok
● Oplært i magi af Allian Fimble
● Taget til Sharn, efter Fimbles død, for at gøre et navn ud af sig selv.

Flaw
Buck’s mor Illildra, drak under sit svangerskab. Hun var forholdsvis afhængig af en drik ved navn Terran Brandy. Buck blev født med føtalt alkoholsyndrom, samt andre følgeskader af alkohollen.
I kraft af dette, har Buck et mindre følelsesregistre end normale mennesker og har tit svært ved at formidle sig korrekt. Han har ingen mæthedsfornemmelse, hvilket har ført til hans voldsomme overvægt.

Bio:

Buck Bucy (forladt gruppen)

Eberron GM_far