The Ashen Crown (Sharn)

Finde og sammensætte alle dele af The Ashen Crown

Description:

Påbegyndt

Bio:

Efter research og en hidkaldelse til The City Citadel og samtale med Kaptajn Kalaes, er det blevet klart, at Ashurtas sværd er en del af “The Ashen Crown”, et oldgammelt Dhakaani artifact, bestående af fem dele.

I har accepteret en undercover mission for Breland. Kaptajn Kalaes er jeres kontaktsperson. Missionen går i korte træk ud på, at hjælpe goblinoid klanen “Kech Volaar” (også kendt som ‘Wordbearers’) med at samle The Ashen Crown, for at hjælpe dem til magten i nationen Darguun, da denne gruppe betragtes som en mere stabil alliance end den nuværende leder, den brutale Lhesh Haruuc). Lederen af Kech Volaar, en kvindelig hobgoblin ved navn Yeraa, ved at I har Ashurta’s Blade, men hendes plan er at ‘tage sig af jer’ efter at de har fundet de andre dele. Hun er i nuværende stund, sammen med sit entourage, på vej mod goblin monumentet “Six Kings” i de norlige Greywall mountains, hvor de mistænker to af kronens dele befinder sig.

Første skridt er at møde denne gruppe ved Six Kings, for at for at tilbyde alliance og hjælp med at finde de resterende dele (og tilbyde dem Ashurtas blade). I må selv finde på en plausibel grund for denne hjælpsomhed. Vores informant fortæller, at Kech Volaar derefter planlægger at rejse til Graywall city i Droaam for at erhverve det næste fragment. – Mere vides ikke på nuværende tidspunkt.

Efter samtale, og gennemgang af kontrakten, har I disse vitale informationer:

Hemmelig mission
Missionen er hemmelig af to grunde: 1) Breland ønsker ikke at starte en krigserklæring overfor Lhesh Haruuc ved at støtte et andet parti, der søger herredømmet. 2) Det vides ikke, hvordan Kech Volaar vil reagere når de finder ud af, at de har officiel støtte af Breland. – I må under INGEN omstændigheder fortælle nogen jeres sande hensigt.

Kronens dele og ejerskab
I kan desværre hverken beholde den del I allerede har fundet, eller fremtidige dele. Kech Volaar har brug for den fuldendte krone for at kunne gøre krav på herredømmet i Darguun.

Samarbejdspartnere
Breland har en agent undercover: En doppelganger der udgiver sig for at være en hobgoblin ved navn Tikulti. Denne agent vil hjælpe jer med jeres mission, men han må gøre dette uden at afsløre sin sande identitet.

Den udsendte ‘Kech Volaar’-gruppe
Kech Volaar har udsendt en gruppe på otte personer. seks hobgoblins (Tikulti inkl.) og to goblins. Yeraa er en dirge singer, én fra gruppen er en mage, to er krigere, og én er bueskytte. En af goblinerne er scout, og den anden er en berserker.

Transport
I vil flyve til byen Ardev med et House Lyrandar airship. Derfra vil I forfølge Yeraa og hendes gruppe til Six Kings over land. I bør være lige i hælene på ‘Kech Volaar’-gruppen, men ikke for tæt på.

The Ashen Crown (Sharn)

Eberron GM_far