Eberron

Session 12

Et nyt medlem og og Zaarani's solitaire

Efter rest fortsatte gruppen deres søgen efter the moon pool og Zaarani's solitaire. Præsenteret for to nye gange, undersøgte gruppen først den nordlige tunnel, der ledte til en forfalden shrine hvor gruppen fandt en smule guld samt en ring of sustenance. Kort tid herefter hørte de brøl fra den anden tunnel og løb straks larmen imøde. De ankom i en stor naturlig cylinderformet naturlig grotte med en spiral gang langs væggene. Et niveau under gruppen så de en middelaldrende barbarian kæmpende mod to Dolgaunts. Gruppen besluttede sig hurtigt for at komme personen til hjælps og sammen fik de dræbt den ene og jaget den anden dolgaunt på flugt. Efter kort undersøgelse blev det klart, at gruppen havde fundet en indgang til Khyber. Krigeren, ved navn Traven Grudgeheart, viste sig at være havnet omkring denne Khyberindgang efter en forfejlet teleport. Målet havde været Turakbars Fist (Turakbar’s tilholdssted), for at søge hævn. Med en mand i undertal og en tilnærmelsesvis ens dagsorden for både gruppen og Traven, blev parterne enige om at dele vejen.

I den vidre søgen efter Zaarani's solitaire stødte gruppen på en gruppe deep goblins. Dette udviklede sig til en konfrontation der endte i flere dødsfald for goblinerne. Senere blev det klart at disse goblins var en stamme, og da heltene opdagede skræmte børn og kvinder accepterede de de sidste krigeres overgivelse og goblinerne viste gruppen i den rette retning mod the moonpool.

Gruppen fandt en stor underjordisk grotte og den omtalte moon pool. Omkring den var der flere aberrations igang med et ritual, som hurtigt blev af brudt af den knapt så snu gruppe og endnu engang måtte heltene i kamp. Traven viste sig at være en glimrende frontmand og det tog ikke gruppen længe at lægge oppositionen ned. Efter kort søgen fandt de både guld, juveler og ikke mindst den eftersøgte soltaire, hvilket afrundte sessionen.

Comments

GM_far

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.