Eberron

Session 8

Elementernes prøver

Dagen startede ud med, at Buck tog på Public library of Sharn, for at researche. Dette endte i følgende information:

  • The Ashen Crown er et gammelt Dhakaani artifact der kunne deles i 5 dele.
     
  • De fem dele var opkaldt efter de Warlords som bar dem: Karruuk's circlet (headband af guld og mithral), der fungerede som base.Ashurta's blade som frontstykke, Zaarani's Coin og Mukoorak's orb dekorerer kronen som ædelsten, og endelig Lurtaan's cord, en flættet mithral kæde der er viklet rundt om basen.
     
  • Kech Volaar er en gammel Goblinoid clan fra Durgaan. De er kendt for at værdsætte Dhaakaani lore, traditioner og skik. 

Om aftenen spiste gruppen hos Gordon Andrin, hvor de endte med at gå pga. En kedelig lagsagne, der resulterede i at en ”suggested” Martha (Gordons kone) endte i gråd, efter at Buck bl.a. havde afvist hende i køkkenet. Senere på dagen modtog gruppen en kongelig besked fra The Kings Citadel i Sharn, hvori de blev bedt om at møde op på The Citadel dagen efter. Morgenen efter, inden deres kongelige møde, blev gruppen også kontaktet af professor Glydd Napharet, som havde talt med Olaakki, der forsøgte at overtale gruppen til at mødes, for at høre om deres fund. Gruppen valgte ikke at svare.

Mødet viste sig at være med Kaptajn Kalaes, der forsøgte at overtale gruppen til at acceptere en undercover mission for den breliske krone (se quest The Ashen Crown). Gruppen accepterede, og missionen var planlagt at påbegynde tre dage senere. I mellemtiden fulgte gruppen kortet de fandt sammen med ringen, som lod dem til en indgang til et underjordisk kompleks fyldt med gåder og forskellige prøver. Gruppen klarede alle prøverne og fandt, hvad de først antog var kompleksets skat: en shard der afgav en necromancy aura. Det blev dog senere klart, at dette objekt var cursed og Buck, Groain samt Waro, var blevet underlagt denne. Noget tid senere fandt gruppen det korrekte skattekammer, der indeholdte en tilsyneladende identisk shard (samt tre magiske items), ligeledes med necromancy aura. Da denne shard blev samlet op, slap et ’Will-O’-Wisp’-lignende væsen fri. Dette væsen lod til kun at reagere når den blev tiltalt på sylvan. Den svarede kortfattet på en række spørgsmål, hvorefter den forblev tavs. 

Comments

GM_far

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.