Eberron

Session 11

Dybets prøver

Heltene og Kech Volaar-gruppen drog ned i grottesystemet under Six Kings i. Efter noget tid fandt de et rum med et magisk obelisk i i rummets midte. Yeraa forklarede at Kech Volaar ville benytte denne konstruktion til at teleportere dybere ind i grotterne, for at lede efter Lurtaan's cord, mens heltene skulle lede andetsted efter Zaarani's solitaire. Efter at Kech Volaar teleporterede rejste der sig en række undeads, som gruppen besejrede.

Derefter undersøgte det det underjordiske kompleks var var en kombination af oldgamle og sammenfaldende udhuggede rum og naturlige grotter.

Gruppens første reelle udfordring var et måde med to force specters og en Wraith. Gruppen sejrede, men Ylnia måtte gå derfra med en del mindre livskraft (6 constitution drain). Herefter mødte gruppen Goblin ghosts, Dolgaunts, Dolgrims og andre aberrations.

Senere (session 12) blev det klart, at disse aberrations sandsynligvis kom fra en åbning til Khyber (et vidstrakt underjordisk domæne, fyldt med Fiends, Aberrations, Daelkyr samt de sovende mægtige Overlord). Efter en del udforskning ankom gruppen til et område hvor der lod til at være en permanent magisk kulde. Da Groain forsøgte at udforske området, blev han angrebet af to bleakborns

Grundet mangel på forsigtighed, endte det med, at gruppen fra en afsats, måtte være vidne til Groains endelige, samt hans transformation til zombie, der umuliggjorde genoplivelse.  Gruppen formåede herefter kun med nød og næppe af destruere dem begge, og låste sig herefter inde i et nærliggende lokale, for at hvile.

Comments

GM_far

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.