Eberron

Session 13

Dybets øje og rejsen til Graywall

Sessionen startede med at gruppen valgte at undersøge den brede tunnel der ledte længere ind i grottesystemet:

Gangen ledte nedad og efter 5-10 minutter åbnede den op til en stor grotte med en stor underjordisk sø og en masse gange der forgrenede sig fra området. Buck sendte dancing lights ud i rummet og gruppen opdagede en ø midt i søen med en alterlignende klippe formation hvorpå der stor et magisk bærger. Efter længere diskussion og forsøg fra Ylnia på at lokke gruppen tilbage mod udgangen med ghost sounds, endte det med at gruppen forsøgte at tjekke øen ud ved at lade Traven og Waros animal companion svømme derud. På strejkningen blev Traven overfaldet af to ahuizotls samtidig med at den resterende gruppe blev angrebet af en ”Eye of the deep”-beholder.

Efter en tæt kamp, hvor både Waro, Traven, Bucks samt hans familiar blev stunned, paralyzed og/eller blinded og Buck blev skudt ned på 2 hp med en enkelt ray, formåede gruppen at besejre de tre aberrations, primært pga. En well-timed blindness på beholderen fra Ylnia. Efter kampen var det magiske bærger var forsvundet, men Buck mente at de burde lede efter et eventuelt lair under overfladen, men det var gruppen imod og gik mod indgangen. På trods af at gruppen var utroligt hårdt medtaget var de ikke det mindste forsigtige på vej ud, hvilket resulterede i et bagholdsangreb fra Kech Shaarat, som de havde besejret inden deres møde med Kech Volaar, rejst som undeads. En kamp gruppen kun med nød og næppe overlevede og som bl.a. resulterede i en fastlåst Traven med 0 dexterity.

Senere ankom Yeraa og hendes mænd med Lurtaan's cord og efter kort ajourføring de to grupper imellem gav Yeraa Traven en restoration og de drog alle mod the airship’et Tortunga der lå lidt der fra, og drog mod Graywall. På turen forbarmede Yeraa sig over Traven og tilbød at lade Traven og resten af gruppen søge hævn over Turakbar imens at hende og Kech Volaar ville undersøge det sidste fragment af kronens (Mukoorak's orb) præcise beliggenhed. Gruppen accepterede og aftalte med Orien besætningen på Torgunga at tage afsted mod Turakbars Fist aftenen efter. Mellemtiden blev brugt på først at tjekke Goblin market ud om aftenen, og i den forbindelse gøre en række bestillinger. Under denne city-scaping stiftede gruppen bekendt skab med følgende personer:

Magic item shop keeper Grovan (wispling).

Smeden Vishk (blackscale lizard).

Inn-keeper Skwar (kenku).

Guppen var også forbi Jorasco’s healing guild hvor de alle blev kureret for ability damage og drain. Buck forsøgte at købe seksuelle ydelser af den kvindelige halfling patron, hvilket resulterede i at vagterne blev tilkaldt.Efter at have leget katten efter musen i en kort periode, teleportede Buck ud af bygningen og mødtes med gruppen, og aftenen sluttede af med, at Ylnia blindede, fordøvede og bagbandt den lokale bard efter at havde fundet ud af at han havde planlagt at voldtage hende (i hemmelighed sammen med Buck) på kroen Black feahter (ejet af Skwar).

Morgenen efter slap Buck og Ylnia barden fri og dagen gik med at lave research om Turakbars fist, samt planlægge hvordan de i samarbejde med Kech Volaar skulle få fat i Mukoorak's orb, der befinder sig under markedspladsen i (indvandrer)-distriktet Calabas. Den udarbejdet plan lød på at opstille en bod på Goblinmarkedet aftenen efter der skalvirke som skalkeskjul for en udgravning. Kech Volaar ville finde telt, værktøjer og de andre nødvendige remedier imens Buck, Traven, Waro  og Ylnia rejste til Turakbar’s Fist og tilbage. Om aftenen rejste gruppen afsted mod Turakbar’s Fist.

 

Comments

GM_far

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.